05 / 05 / 2024

Roger Moore

Roger Moore

İngiliz oyuncu Roger Moore'un 1970-1978 arasında yaşadığı Buckinghamshire bölgesindeki eski evi, 4.5 milyon sterline (12.5 milyon TL) satışa çıkarıldı

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Uzman ekonomistten korkutan uyarı: ‘Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir’

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, Türkiye’deki ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Kelly, “Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir” dedi.

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Roger Smith'den Kanal İstanbul yorumu!

Türkiye gündeminden düşmeyen Kanal İstanbul projesi, deprem hakkında da düşündürmeye başladı. Ünlü Jeolog Roger Smith, Kanal İstanbul projesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Lord Roger Hickman evini 4.5 milyon liraya satışa çıkardı!

İngiltere'de yaşayan Lord Roger Hickman (72), 1 milyon Pounluk (yaklaşık 4.5 milyon lira) evini satışa sundu.

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

Guangzhou Evergrande Kulübü futbol tesisi ile dikkat çekiyor!

Çin’in en büyük kulübü Guangzhou Evergrande sadece yeşil sahadaki başarılarıyla değil tesisleriyle de dikkat çekiyor. Bu devasa tesisin içinde Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri bulunuyor.

İstanbul Finans Merkezi projesine İngiltere'den destek!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi'ni desteklediklerini belirterek, iki ülkenin gücünü birleştirmesi halinde ortaya çıkacak sinerjiyle İstanbul'un önemli bir finans merkezi haline geleceğini söyledi.

Kayseri'deki tarihi binalar korunuyor!

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Moore, "Türkiye'nin en iyi örneği olarak inanılmaz gelişmiş bir kent oldu. Özellikle tarihi binaları iyi koruyorsunuz ve bundan çok etkilendim" dedi

Roger Moore Haberi

Roger Moore
İngiliz oyuncu Roger Moore'un 1970-1978 arasında yaşadığı Buckinghamshire bölgesindeki eski evi, 4.5 milyon sterline (12.5 milyon TL) satışa çıkarıldı. 4.5 hektarlık evde, bilardo masasından kütüphaneye, yüzme havuzundan spor salonuna pek çok bölüm...