05 / 05 / 2024

roman vatandaşlara yeni konut projesi

roman vatandaşlara yeni konut projesi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, " Roman vatandaşlarımıza gecekondusunun olduğu yerde resmen tapulu, parasız daire vereceğiz " ve yapılacak projenin tüm sorumluluğunu biz üstleneceğiz dedi...

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 milyon yeni konutun müjdesini verdi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

1999-2008 arası SGK girişi olanlara müjde! Kısmi emeklilikte yeni düzenlemeyle maaşlar arttı!

Kısmi emeklilikte yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, aylık maaşlar 7,500 TL seviyesine çıkarıldı. Bu gelişme, emeklilik öncesinde gelir sağlama amacı güden vatandaşlara önemli destek sağlamış oldu. 

roman vatandaşlara yeni konut projesi Haberi

roman vatandaşlara yeni konut projesi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Roman vatandaşlarımıza gecekondusunun olduğu yerde resmen tapulu, parasız daire vereceğiz" dedi. Sedefçi, Edirne Belediye Meclisi aralık ayı toplantısında, Menzilahir Mahallesi'nde yaşayan Romanlar için yapılması planlanan evler için anlaşma yapıldığını ve bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığına imzaya sunulduğunu söyledi. Romanlar için yaptırılacak konutlar konusunda bazı kişilerin mantıklı konuşmadığını belirten Sedefçi, şöyle konut projesi konuştu: "Roman kardeşlerim şunu bilsinler ki; biz asla kimseyi üzmeyiz. Biz İstanbul Belediyesinin Sulukule'de yaptığı gibi Romanları dağ başına sürmeyiz. Bizim projemiz açık. Projemizin tüm sorumluluğunu biz üstleneceğiz. Tam bin 100 tane konut, gecekondu sahibinin gecekondusunun olduğu yerde, oradan daire vermek şartıyla. Tapulu anlaşma yaptık." Sedefçi, konut projesi kapsamında, şu an oturduğu yerde yaşamak istemeyenlere konutunun nakdi ederinin verileceğini ifade etti. 


Anayurt...