05 / 05 / 2024

Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye ile bugün Burcu Sebit imzasıyla kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Rönesans Holding petrokimya üreticisi olmaya hazırlanıyor!

Dünyada birçok stratejik müteahhitlik projelerini hayata geçiren Rönesans Holding, yeni bir sektöre geçiş yapıyor. Rönesans, müteahhitlik, gayrimenkul, sağlık ve enerji sektörlerinde bulunan yatırımcı kimliğine petrokimya üreticisi olmayı planlanıyor.

İmar barışında çürük bina uyarısı!

21 kişinin hayatını kaybettiği Kartal faciası ‘Daha kaç çürük bina var?’ sorusunu gündeme getirdi. Sorunlu yapılar için barışa gidildi. Hukukçular konu ile ilgili uyarılarda bulundu.

Rönesans Holding tahvilinin 12. kupon anapara ödemesini yaptı!

Rönesans Holding'in TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilinin 12. kupon ödemesi ve anapara ödemesi yapıldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta duyurdu...

Rönesans 1,5 milyar TL'yi aşmayacak borçlanma aracı ihraç edecek!

Rönesans Holding, 7 Ocak 2019 tarih ve 2 nolu Yönetim Kurulu toplantısında 1 milyar 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde, borçlanma aracı ihraç edilmesi amaçlı SPK' ya başvuru yapılmasına karar verdi...

Rönesans Holding 170 milyon TL'lik tahvilin 5. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding'in 170 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvilinin 5.kupon ödemesi yapıldı...

Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi



Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burcu Sebit imzasıyla kuruldu. 


Rönesans Bina Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ a.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke,armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...