16 / 05 / 2024

rönesans BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri

rönesans BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri

Sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri'ni (Women’s Empowerment Principles) imzalayarak bu alandaki hassasiyet ve kararlılığını göstermiş oldu.

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Kadın kooperatiflerinin desteklenmesine ilişkin protokolde müjde: 5 yıl daha uzatılıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen, "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü"nün yenileneceği ve 5 sene daha uzatılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL! Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim! 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL’den satılıyor. Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim başladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Borsada ne kadar kadın yatırımcı var?

Son dönemlerde cazibesi giderek artan borsada kadın yatırımcıların sayısında da belirgin artış gözlendi. Peki borsadaki yatırımcıların kadın ve erkek oranı ne?

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

rönesans BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri Haberi

rönesans BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri

Dünyanın en büyük müteahhitlik şirketleri arasında 37’inci, Avrupa’da ise 10’uncu sıraya yükselerek kendini tüm dünyada çok iyi bilinir, güvenilir ve değerli bir Türk markası olarak konunmlandıran ve sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi ve BM Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi ortaklığında oluşturulan Kadınların Güçlendirilmesi Prensipleri’ni (WEP) imzaladı.


Böylece, Rönesans Holding, bu prensiplerin öngördüğü, cinsiyet eşitliği için üst düzey kurumsal liderlik sağlanması başta olmak üzere, tüm kadın ve erkeklere işte adil davranılması, insan haklarına ayrımcılık gözetmeksizin saygı gösterilmesi, kadınların eğitim, kurs ve profesyonel gelişim imkanlarıyla desteklenmesi, toplumsal inisiyatifler ve destekler aracılığıyla eşitliğin teşvik edilmesi ve bu alanlarda sağlanan gelişimin ölçülerek raporlanması gibi konularda bir dizi tahahhütte bulunmuş oldu.


BORSADA ZİL EŞİTLİK...