23 / 07 / 2024

Rügen Adasındaki otel

Rügen Adasındaki otel

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bulunan Rügen Adası'nda, 1936 ve 1939 yılları arasında Hitler’in emriyle Prora ismiyle kurulmuş otel tekrardan faaliyete geçmeye hazırlanıyor. İşte o otel...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Fenerbahçe Adası'ndaki arazi için özelleştirme kararı!

Fenerbahçe Adası'nda yer alan 3 dönümlük denize sıfır arazi özelleştiriliyor...

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Rügen Adasındaki otel Haberi

Rügen Adasındaki otel

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Nazi Almanya’sı zamanında Hitler’in emriyle Prora ismiyle 1936 ve 1939 yılları arasında kurulmuş olması.



Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor.



Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel.



Dünyanın en büyük oteli ünvanını alan bu otelin ise özelliği sizi çok şaşırtacak gibi…




5 km’lik uzunluğa sahip otelin 10 bin adet odası bulunuyor.



Böyle devasa bir otel 70 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen hiçbir zaman müşterileriyle buluşamamış.



Bunun ana nedeni ise Nazi Almanya’sı zamanında Hitler’in emriyle Prora ismiyle 1936 ve 1939 yılları arasında kurulmuş olması.



Hitler’in bir yandan büyük bir savaş planı yaparken bu inşaatın bitmesine onay vermemiş olmasından bu otel hiçbir zaman müşterilerle dolamamış.