04 / 10 / 2024

rusya arazi yatırımı

rusya arazi yatırımı

Rusya, Suriye'de bulunan askeri üsleri için daha fazla arazi ve gayrimenkul almak istiyor. Putin, Savunma Bakanlığı'na Suriye hükümetiyle görüşmelerde bulunması için talimat verdi.

Yükselen fiyatlara rağmen, Çanakkale’de yatırım için fırsat bölgeleri…

Arsa ve arazi yatırımının en önemli unsurlarından biri lokasyon. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, doğru yatırım için nokta atışı açıklamalarda bulundu. Çanakkale’de yükselen fiyatlara rağmen Ayvacık’taki fırsat bölgelerini açıkladı.

Arazi yatırımından yüzde 100 kazanmak isteyenler için işte uygun fiyatlı o şehirler

Arazi yatırımda en önemli noktalardan biri doğru noktada doğru yatırımı yapmak. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ceyda Ufuk, doğru yatırımla yüzde yüze yakın karlılık getirecek uygun fiyatlı geleceği parlak olan arazi şehirlerini açıkladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı Çanakkale Lapseki’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yatırımların toprağa kaydığı şu günlerde İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arazi yatırımı yapmak isteyenler için Çanakkale Lapseki ilçesindeki fırsat bölgeleri açıkladı.

Uzmanı açıkladı: Yatırım süresi 5 yıl ve üzerinde olanlar imarlı arsa almasın!

Toprak yatırımı yapmayı planlayanların kafasındaki en önemli sorulardan biri de arazinin imar durumu. Toprak Yatırımcısı Arif Güdül bu konuda seçim yaparken, yatırım süresinin önemli olduğunu belirterek, 5 yıldan fazla bekleyeceklere imarsız arazi tavsiye etti.

Türkiye’nin ilk arazi odaklı gayrimenkul yatırım fonu devreye alındı! 

Türkiye’nin ilk arazi odaklı gayrimenkul yatırım fonu olan Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. II. Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. 

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Kayseri’de fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kayseri’de orta ve uzun vadede fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı.

Arazi yatırımcıları dikkat! İşte İstanbul Silivri arazi yatırım rehberi! 

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul Silivri arazi yatırım rehberini paylaştı. İşte arsa ve arazi yatırımcılarını yakından ilgilendiren o paylaşım…

Gayrimenkul uzmanı Kırklareli'de arazi yatırımında fırsat bölgeleri sıraladı: Trakya'da toprak değer kaybetmez! 

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla değerlenecek ve değer kaybetmeyecek bölgeleri araştırıyor. Gayrimenkul uzmanı, toprak yatırımında Trakya'yı işaret etti. İşte o açıklama...

Uzmanı Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ege ve Marmara bölgesinin en çok gelişecek şehri Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı.

Uzmanı , Ankara’da yakın gelecekte arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkılacak arazi yatırım fırsat bölgeleri açıkladı.

İzmir’de düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeler!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı.

'Arsa ve araziye yatırım yapan kazanır' diyen gayrimenkul uzmanı 5 maddede nedenini açıkladı! 

Arsa ve arazi yatırımı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arsa ve arazi yatırımının neden önemli olduğunu 5 maddede açıkladı.  

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

rusya arazi yatırımı Haberi

rusya arazi yatırımı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı'nın Suriye'de yer alan Rus askeri üsleri için daha geniş arazi ve daha fazla gayrimenkul satın almak istiyor. Putin, Şam yönetimiyle görüşülmelerde bulunulması için talimatı verdi. Moskova'nın görüşmelerde ayrıca denizde de daha fazla alanı kullanma izni isteyeceği kaydediliyor.

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre; Putin, Savunma Bakanlığı'nca yapılan bu görüşmeleri Dışişleri Bakanlığı'nın katılmasıyla düzenlenmesini talep etti.

Şam yönetiminin başlıca destekçileri arasında yer alan Rusya'nın Suriye'de daimi iki askeri üssü bulunuyor. Bunlardan biri hava kuvvetlerinin olduğu Hmeymim üssü, bir diğeri de deniz üssü olarak kullandığı Tartus Limanı...