09 / 05 / 2024

Rüyakent Prestige satış ofisi

Rüyakent Prestige satış ofisi

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Haziran 2019'de tamamlanacak olan Rüyakent Prestij projesinde 275 konut, 12 ticari birim bulunuyor...

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Devlet arazisi nasıl satın alınır?

Bazı şirketler ve bireyler veya projelerine alan sağlamak ya da yatırım için devlet tarafından satışa sunulan hazine arazilerini nasıl edinebileceklerini araştırmaktadır. Devlet arazisinin satışı belirli aşamalar ve prosedürlerle gerçekleşir. Konuyla ilgili detaylar...

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere müjde! LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta satışa çıktı!

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere güzel haber MediaMarkt’tan geldi. MediaMarkt, LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardığını duyurdu. Hal böyle olunca, çamaşır makinesi almak isteyenler bu çamaşır makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

Hisseli tapuda hisse satışı nasıl yapılır? Hisseli tapu satışı için gerekli evraklar hangileridir?

Hisseli tapuda özellikle satış işlemine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte hem satış işlemine dair hem de istenilen belgelere dair araştırılan detaylar!

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Yarısı hep indirimde! Duyan koştu! Marketlerde o ürünler yok satıyor!

Sadece Türkiye’de değil dünyada da enflasyon nedeniyle sene boyu yarısı indirimde olan market markalı (private label) ürünler adeta yok satıyor.

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Rüyakent Prestige satış ofisi Haberi

Rüyakent Prestige satış ofisi


Zonguldak Kozlu'da Yeşilyurt İnşaat tarafından inşa edilen Rüyakent Prestij projesi 14'ü villa olmak üzere toplam 275 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor.


23 bin metrekare alanda hayata geçirilen Rüyakent Prestij Evleri projesi 13 katlı beş blok halinde yükseliyor. Rüyakent Prestij Kozlu projesinde ödeme planına göre yüzde 3'le yüzde 10 arasında indirim fırsatı sunuluyor.


Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi 150 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kozlu Rüyakent Prestij'de 1+1 dairelerden, 5+2'lere kadar konut tipleri bulunuyor.


Rüyakent Prestij Kozlu'da teslimlerin Haziran 2019 yılında yapılması planlanıyor. Rüyakent Prestij Evleri projesinde 48 ay vade farksız veya 120 aya kadar konut kredisi kullanarak taksitli ödeme olanakları sağlanıyor.



Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi!


1+1 daireler 150 bin TL’den,

2+1 daireler 216 bin TL’den,

3+1 daireler 374 bin TL’den,

3+2 daireler 573 bin TL’den,

4+1 daireler...