29 / 07 / 2024

Rüzgarlı Sokak inşaat firmaları

Rüzgarlı Sokak inşaat firmaları

Banyo, mutfak, tesisat ve seramik gibi onlarca inşaat ürününün satıldığı Rüzgârlı Sokak çehresini değiştiriyor. Sokak esnafı, Türkiye' deki inşaat sektöründeki talebin yüzde 40'ını karşılıyor.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektöründe istihdam arttı! 

İş gücü istatistikleriyle ilgili konuşan Anadolu Ajansı Finans Analisti ve ekonomist Haluk Bürümcekçi, inşaat sektöründe istihdamın arttığını dile getirdi. 

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen salgın hastanesinin bina yapım çalışmaları sürüyor. Hastane inşaatı havadan görüntülendi. Görüntülerde, çevre düzenlemesinin başladığı görüldü...

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

İnşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Hizmetler sektöründe, perakende sektöründe ve inşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor" dedi.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Rüzgarlı Sokak inşaat firmaları Haberi

Rüzgarlı Sokak inşaat firmaları

Rüzgârlı Sokak esnafının üyelerinin oluşturduğu Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (Timkoder) Başkanı Yunus Altun, şu anda Rüzgârlı'nın en büyük sıkıntısının fiziki yapı ve park sorunu olduğunu belirtti. Rüzgârlı'nın yeni çehresini beklediğini vurgulayan Al tun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in değişim ve dönüşüm projesine start vermesini beklediklerini söyledi. Altun, Rüzgârh'yı Açık Hava AVM'sine döndürecek projenin ayrıntılarını ve sektörün son gelişmelerini AKŞAM okurlarıyla paylaştı. , 


Timkoder olarak hangi işlerle uğraşıp kimlere hitap ediyorsunuz? 

Timcoder'in açılımı Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği'dir. Bu vasıfta satış yapan firmaların üye olduğu bir derneğiz. İnşaat, tesisat, sanayi malzemeleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Burada sektörde faaliyet gösteren firmaların sorunlarını gerek devlet kademesinde, gerekse de üretici firma kademesinde çözmek için kurulmuş bir derneğiz. Dernek olarak biz bir ürün satmıyoruz. Türkiye'de...