04 / 05 / 2024

sadece bir buzdolabı kadar enerji harcıyor daire fiyatları

sadece bir buzdolabı kadar enerji harcıyor daire fiyatları

FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı metrekare ve daire tipi seçenekleri ile 88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Gürsel Tekin: Konut krizi sadece bir ekonomik sorun değil, aynı zamanda halkın temel haklarına yapılmış bir saldırı!

CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada yaşanan konut krizinin yalnızca ranta dayalı politikaların sonucu değil, aynı zamanda insanların ev sahibi olma hayallerini çalan bir adaletsizlik öyküsü olduğunu söyledi.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Daewoo, bu konuda devrim niteliğinde bir buzdolabı üretti. Daewoo, Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabını uygun fiyatla piyasaya sundu.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Buğday'da son durum: Fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla arttı

Rusya, Tahıl Koridoru anlaşmasından çekilmesi buğday fiyatlarının artmasına neden oldu. Avrupa borsalarında buğday fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla yükseldi. İşte detaylar...

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

TOKİ Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen tek tek belli oldu. Sadece bir ilçeye 214 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Sadece bir mobil uygulama kullanarak 10 bin TL kazanmak ister misiniz? Hemen bu bankanın yeni müşterisi olun ve bu fırsattan yararlanın! İşte detaylar...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu! Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu... Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor... Kaçırmayın...

Aile Bakanlığı flaş açıklamayı yaptı... Her aileden bir kişi başvurabilecek

Aile Bakanlığı tarafından yapılacak ödemenin detayları belli olmaya başladı. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik 3.300 TL aylık yardım yapılacak. Bu yardım için ise her aileden sadece bir kişi başvurabilecek.

Altının çağı kapanıyor mu? Sadece bir gramı bile trilyon değerinde! Elinde olanlar yaşadı!

Altın dışında değerli birçok maden bulunmaktadır. Eğer elinizde bunlardan biri varsa zengin olabilirsiniz. İşte detaylar!

sadece bir buzdolabı kadar enerji harcıyor daire fiyatları Haberi

sadece bir buzdolabı kadar enerji harcıyor daire fiyatları

Ramazan Bayramı  ertesi,  ilk etap daire teslimlerine hızlı bir şekilde başlayan FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da  başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı m2 ve daire tipi seçenekleri ile    88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.   


Sessizliği, havasının temizliği, ulaşım rahatlığının yanı sıra aradığınız konforu  hissedeğiniz bir yaşamın içinde bulacaksınız kendinizi Finia-Paşapark ta. Bölgenin yatırım değerinin de hızla yükseliyor olması yatırımcı müşteriler açısından ayrı bir değer olması ile birlikte, satın aldıkları daireyi hemen teslim alıp kazanca dönüştürebiliyor olmaları projeyi de diğerlerinden ayıran en önemli parametre. Riski  sevmeyen yatırımcının gözdesi , karlı bir kazanç kapısı.


Gerek stratejik, gerek finans merkezi olması, gerekse tarihi dokunun kokusunu en fazla hissedebileceğiniz dünya şehirlerinden biri olan...