28 / 04 / 2024

Sadullah Bayar

Sadullah Bayar

AK Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Sadullah Bayar, 35 yıl önce yapılan Sanayi Sitesi'nin günün şartlarına cevap vermediğini, yeni yapılacak olan sitenin ise beklentilere cevap vereceğini söyledi.

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'ta Oğuz Bayar tarafından kuruldu.

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

2e2b Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

2e2b Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bayar ve Emre Bayar ortaklığında kuruldu.

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Bayar tarafından kuruldu.

Siyahi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyahi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Bayar tarafından kuruldu.

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Ulusoy tarafından kuruldu.

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Nusret Bayar'dan Kaş'taki kaçak yapılaşmaya tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Antalya'nın Kaş ilçesinde her geçen gün kaçak villa sayısının arttığını belirtti. Bayar, bu konuya tepki gösterdi...

Emre Bayar, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu & Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olan Emre Bayar, görevinden istifa etti...

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de  50 bin TL sermaye bedeli Ertan Bayar ve Yavuz Gökalp Yıldız tarafından kuruldu.

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Sadullah Bayar Haberi

Sadullah Bayar

Korkuteli'ye güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarım ifade eden AK Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sadullah Bayar, 35 yıl önce yapılan Korkuteli Sanayi Sitesi'nin günün şartlarına yeterince hizmet vermediğini ifade etti. Bayar, "Korkuteli, Türkiye'de biçerdöverlerin en çok olduğu yerlerden birisi. Diğer yanda ilimiz geçiş bölgesinde olduğundan dolayı kurtarıcı araçların, büyük kamyonların sürekli geçtiği ve bulunduğu bir yer. Bundan dolayı da sanayi sitesindeki yükseklik bu yoğunluğa cevap vermiyordu. Sanayi sitesi gelişmediği için de hizmet Hizmete bakarız Bayar, yapılacak yeni sanayi sitesinin eski sanayi sitesinin hemen yanında yer alacağını ve eski sanayi sitesini tamamlayıcı özelliği olduğunu ifade etti. "Hizmeti kimin yaptığına bakarsanız doğru yapamazsınız" diye konuşan Bayar, hizmetin yolu yordamı doğruysa kimin yaptığı bizi ilgilendirmiyor....