16 / 05 / 2024

safi denizcilik

safi denizcilik

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

Safi Holding'in Derince Limanı açıklaması!

Danıştay‘ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Derince Limanı ile ilgili Safi Holding’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kararın yatırımlara engel teşkil edecek bir karar olmadığını vurgulandı.

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khalılullah Safı tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi' nde kuruldu.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden satılık daire ve yolcu salonu!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde bulunan daireyi ve eski yolcu salonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların son teklif verme tarihi 25 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Sumat İnşaat Denizcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumat İnşaat Denizcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ensar Taşçı tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Orhantepe Mahallesi, T.Özal Bulvarı Dragos Yat Kaptanları'nda kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul Borsa İstanbul'da hisse sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ., 500.000,00 TL nominal değerli GSD Holding paylarının bugün Borsa İstanbul Ulusal Pazarı'nda satıldığını KAP'a bildirdi.

Kocaeli Karamürsel'e denizcilik fakültesi geliyor!

Kocaeli Üniversitesi Yıldız Bilge Barbaros Denizcilik Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesi, böylece Karamürsel’de Denizcilik Fakültesi’nin kurulması adına ilk adım atıldı.

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Malkoç Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Gökçek Sokak'ta kuruldu.

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi 'nde kuruldu.

Almira Denizcilik ve Ticaret Yatçılık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Almira Denizcilik ve Ticaret Yatçılık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Bursalı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik,Yenişehir,Atlantis AVM Blokları'nda açıldı.

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Altınok Öz’e Safi Gayrimenkul ve Doğuş Gayrimenkul'den ziyaret!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Safi ile Doğuş Gayrimenkul, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

safi denizcilik Haberi

safi denizcilik


Ekosanayi Dergisi okuyucularının internet üzerinden yaptıkları oylama sonucu, yılın devlet adamı ödülüne ikinci kez Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım layık görüldü. 


Bünyesinde bulundurdukları Safi Katı Yakıt, Safi Gayrimenkul, Safi Denizcilik ve Safi Şeker şirketlerindeki başarılarından ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Sinan Safi;  okuyuculardan en yüksek oy alan isim oldu ve “Yılın Armatörü” seçildi.


Ekosanayi Dergisi okuyucularından en yüksek oyu alan Atakan Sinan Safi yaptığı konuşmada, Ekosanayi imtiyaz sahibi Nuray Başar’a ve Ekosanayi Dergisi okuyucularına teşekkürlerini dile getirdi. 


İş, siyaset ve sanat dünyasını bir araya getiren gece, renkli olaylara da sahne oldu. Ekosanayi Dergisi’nin yılın sanatçı ödülüne Faik Öztürk ile birlikte layık görülen ünlü ses sanatçısı Safiye Soyman’a doğum günü olmasından dolayı sürpriz yapıldı. Öztürk ve Soyman plaketlerini...