23 / 07 / 2024

Sağlam Masa toplantısı

Sağlam Masa toplantısı

Tahsin Öztiryaki: Türkiye'de 3-4 bin euroya satılan ürün Avrupa'da 40 bin dolar. Avrupa'nın Çin'i değil bizim Avrupa'nın İtalya'sı olmamız gerekiyor

Adalar'daki binaların yüzde 80'i sağlam değil!

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, gerçekleşen Meclis toplantısında, Adalar'daki binaların yüzde 80'inin sağlam olmadığını ifade etti.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Asgari ücret için en sağlam tahmin geldi! 9 bin lira bekleyenler üzülecek

Yılsonunda asgari ücrete yapılacak zammın oranı bir süredir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminler birbiri ardına gelirken gazeteci Erdal Sağlam, asgari ücretle ilgili en tutarlı iddiayı gündeme getirdi.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pera GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Pera GYO'nun 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurulun asgari toplantı nisabının sağlanamaması nedeniyle ertelenmiş, 29 Temmuz 2020 tarihindeki ikinci olağan genel kurul toplantısı ise gerçekleşti. 

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı! Kiler GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

Sağlam Masa toplantısı Haberi

Sağlam Masa toplantısı

Türkiye endüstriyel mutfakta İtalya’yı yakalamaya aday


Firmamız paslanmaz çelik yokken bakır ve alüminyum ile başladı üretimine. Yaklaşık 70 ki¬şiyi istihdam eden 15 milyon TL cirosu olan bir şirketiz. Endüstriyel mutfağın işlediği en büyük metal paslanmaz çelik. Yüzde 90 oranında paslanmaz çelik kullanılıyor. Alüminyum ve bakır da kullanıyoruz. Ancak, bunların tamamı üretimimizin yüzde 10’unu oluşturmuyor. Paslanmaz çelik sacın Türkiye’de üretilmiyor oluşu bizim yıllardır süregelen en büyük sorunlarımızdan bir tanesi. İkincisi iş gücü kalitesi. Sek¬tör Avrupa’ya daha uygun ürünler üretmeye 2000’li yıllarda başladı. Bununla beraber ekstra iş gücü ve kaliteyi yakalayamadı. Her firma kendi personeline senelerce bu eğitimi verip onlara ciddi yatırım yapmak zorunda kaldı. Firmaların, eğitimleri de sektörün gelişimi ile birlikte yetmemeye başladı. Bundan sonra yapılan hatalar ve karsızlık bizim dünyada...