29 / 04 / 2024

Sağlıkkent ne zaman teslim

Sağlıkkent ne zaman teslim

İttifak İnşaat, Beyükdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent'te konut sahiplerine hemen tapu teslimi sunuyor. Projede yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla konut sahibi olunabiliyor.

Sağlıkkent'te kalan dairelere hemen tapu teslimi!

Sağlıkkent'te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor. 2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m2,3+1 daireler ise 118 m2 seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Sağlıkkent'te teslimler başladı!

Sağlıkkent 10 blokta, 577 daireden oluşuyor. Halen satışta olan 160 daire bulunuyor. 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare seçeneklerinden oluşuyor.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Fahiş kira artışı nedeniyle sağlık merkezine kilit vuruldu! 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı! 

Kira fiyatlarında uygulanan fahiş rakamlar bu kez Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezi'ne vurdu. 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Tarih belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini açıklamıştı. Peki 1.000 TL bayram harçlıkları ne zaman verilecek, tarih belli oldu mu? 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlıkkent ne zaman teslim Haberi

Sağlıkkent ne zaman teslim

 İttifak İnşaat, Beyükdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent'te konut sahiplerine hemen tapu teslimi sunuyor. Projede yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla konut sahibi olunabiliyor. 

10 blokta 577 daireden meydana gelen Sağlıkkent'te 2 + 1 daireler 166 bin TL, 3+1 daireler de 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi sitenin ihtiyaçlannı karşılayacak dükkânların yer aldığı sitede; fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya, 24 saat güvenlik, kapalı-açık otoparklar, süs havuzu, botanik bahçesi ve yüzde 76'ya varan yeşil alan mevcut. 


Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com


Posta...