08 / 05 / 2024

Sağlıkkent teslimleri başladı mı

Sağlıkkent teslimleri başladı mı

İttifak inşaat tarafından Beylikdüzü'nde 21 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Sağlıkkent 10 blokta, 577 daireden oluşuyor. Konut teslimlerinin başladığı Sağlıkkent 2+1 daireler 166 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Hyundai i20'de 7 bin TL'lik dev indirim başladı! 50 bin TL'ye yüzde 0.99 faiz fırsatı! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hyundai i20'de dev Eylül fırsatı başladı. Bu kapsamda 7 bin TL indirim veya 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i20 Eylül fiyatları kaç lira oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10'da Eylül fırsatı başladı! Şimdi alın, Mart 2023'te ödeyin! İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10, akıcı çizgileri ve güçlü hatlara sahip görünümüyle dikkatleri çekiyor. Hyundai i10'da Eylül'e özel şimdi al, Mart 2023'te öde fırsatı başladı. Peki en ucuz Hyundai i10 ne kadar? İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sağlıkkent teslimleri başladı mı Haberi

Sağlıkkent teslimleri başladı mı

İttifak inşaat tarafından Beylikdüzü'nde 21 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Sağlıkkent 10 blokta, 577 daireden oluşuyor. Halen satışta olan 160 daire bulunuyor. 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare seçeneklerinden oluşuyor. 79 metrekare 2+1'lerin fiyatı 166 bin liradan, 98 metrekare 2+1'lerin fiyatı 210 bin liradan 118 metrekare 3+l'ler 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Bugün...