30 / 04 / 2024

sahibinden daire ilanları

sahibinden daire ilanları

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

Yabancıya gayrimenkul satışında güvenilir olmayan ilanlar arttı! İstanbul'da olmayan otelden daire satılıyor!

Emlak karşılığı konut satışı Türkiye içinde veya dışında yaşayan yabancılara yönelik de güvenilir olmayan ilanların çoğalmasına sebep oldu. Bir otelin adı kullanılarak verilen ilanda odalar devre mülk gibi satışa sunuluyor ve karşılığında vatandaşlık vaat ediliyor. İşte detaylar...

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 

Sahibinden kiralık, satılık daire ilanı verene ceza geliyor!

Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’nin 31 Ağustos 2020’de yürürlüğe girecek olmasıyla birlikte emlak satışı ve kiralamasında yeni bir dönem başlayacak. Bu kapsamda Sahibinden ilan verenlere 25 bin TL para cezası yolda...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Bağımlı daire ilanı sosyal medyada yankı uyandırdı!

sahibinden.com’un sosyal medyada da yoğun ilgi gören yeni fenomeni “Evet bağımlı, Akdere de emsalsiz satılık daire” başlıklı ilanı oldu.

Sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kiralama kararı kesinlikle ani verilecek bir karar değildir. Türlü türlü nedenlerden dolayı başının ağrımasını istemeyenler, ev ya da iş yeri kiralarken, ince eleyip sık dokumalı. Peki sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

İstanbul'da satılık otel ilanları yüzde 225 arttı!

İnternette faaliyet gösteren ticaret sitelerinden sahibinden.com'un araştırmasına göre, otel ilanlarının son bir yılda yüzde 129, satış fiyatlarının ise yüzde 67 arttığı ortaya çıktı.

En çok aranan '2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire'

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

Metrogarden Çekmeköy'de 39 konut arsa sahibinden satışa çıktı! 259 bin TL'ye!

Metrogarden Çekmeköy projesinde yer alan 39 daire arsa sahibinden satışa çıktı. Metrogarden Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor

Online emlak siteleri 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu!

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

sahibinden daire ilanları Haberi

sahibinden daire ilanları

İnşaat maliyet endeksi, şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 5,73, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 90,27 arttı. Artan maliyetler nedeniyle İstanbul'da Türk vatandaşına ev sahibi olmak hayal oldu. Türk vatandaşının alamadığı evlerin birçoğuna ise şimdi yurt dıından gelerek Türkiye konut satın almak yoluyla vatandaş olan yabancılar sahip oluyor. Son günlerde sahibinden ilana çıkan evlerde "Türk müşteriye uygun değil" ibareli kiralık daire ilanları mesajları verilmeye başlandı. Türk lirasındaki değer kaybıyla yabancılar için gayrimenkul sektörünün cazibesi daha da artarken ağırlıklı olarak İran, Irak, Rus ve Afganlara yapılan konut satışlarında patlama yaşandı.

TÜRKİYE 4. OLDU

Gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık program 2017 yılında hayata geçirildi. Bir yıl sonra vatandaşlık için gerekli olan yatırım miktarı 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürüldü.  Türkiye yabancılar için gayrimenkul...