06 / 05 / 2024

Sahilköy Uzundere Kıyı Koruma Yapısı

Sahilköy Uzundere Kıyı Koruma Yapısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkardı...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde mağdur olan vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Sahilköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Tarihi Öşvank Kilisesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Erzurum'un Uzundere ilçesinde Çamlıyamaç Mahallesi'nde bulunan Tarihi Öşvank Kilisesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya...

İzmir Uzundere konutlarında yüzde 9 indirim!

İzmir Büyükşehir Belediyesi,ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıları da dikkate alarak, Uzundere Toplu Konutları'nın fiyatlarında, bir önceki ihaleye göre yüzde 9'luk bir indirime gitti. 

Şile Sahilköy nazım ve uygulama imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkardı...

Şile 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Sahilköy - Uzundere ve Yan kolu Kozlar Deresine Yönelik 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor..

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihale edecek..

İzmir Büyükşehir 64.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karlığı inşaat yaptıracak. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi inşaat ihale bedeli 64 milyon 535 bin 745 TL olarak belirlendi.

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özdemir, Serkan Süslü, Abdulhak Memiş Kenan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şile, Koca İskele Sahilköy Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Uzundere kentsel dönüşümde yüzde yüz uzlaşma sağlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıldır sabırla çalıştığı Uzundere kentsel dönüşüm bölgesindeki ilk 313 konut ve işyeri için “yüzde 100 uzlaşma” sağlayarak yapım ihalesi aşamasına geldi.

Necip Nasır'dan İzmir Büyükşehir'e Uzundere çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi.

Sahilköy Uzundere Kıyı Koruma Yapısı Haberi

Sahilköy Uzundere Kıyı Koruma Yapısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 17 Ağustos 2018 tarihli ve E.146087 sayılı yazısı ile İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1 nolu Kararnamesinin 102 (j) maddesi ile 3621 sayılı Kıyı Kanununun 7. maddesi hükümleri uyarınca NİP-34439 ve UİP-34440 Plan İşlem Numarası alarak Bakanlığımız tarafından 17 Ağustos 2018 tarihinde onaylandığı bildirildi. 

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince bugünden itibaren bir (1) ay süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu ile internet sitesinde askıya çıkarıldı.

İmar planı için...