05 / 05 / 2024

şahinbey belediyesi yeşilvadi parkı

şahinbey belediyesi yeşilvadi parkı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki Yeşilvadi Parkında hızla devam eden çalışmaları yerinde inceledi..

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 55 milyon TL'ye!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Şahinbey Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan taşınmazları 'arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı' yöntemiyle ihale ediyor. İhalenin bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi. 

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi'nden 61,9 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan 13 arsa 61 milyon 936 bin TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Eylül günü gerçekleşecek.

şahinbey belediyesi yeşilvadi parkı Haberi

şahinbey belediyesi yeşilvadi parkı

GAZİANTEP'TE Yeşilvadi Projesi kapsamında havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yol, konut ve 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük park çalışmasının birlikte yürütüldüğünü kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Yeşilvadi parkımızı 4 etaba böldük. Parkımızın tamamında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz parkımızı çok kısa sürede tamamlamaktır. Şuan da havaalanı yolundan başlayarak özellikle dutluğa kadar olan kısımda parkımızın büyüklüğü 1 milyon 250 bin metrekare bu alanı bu yıl içerisinde yılbaşı gelmeden tamamlamış olacağız. Kalan 450 bin metrekarelik kısmında yine çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde ortasında raylı sistemin geçeceği yol çalışmamızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeşilvadi konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam...