06 / 05 / 2024

Sait Paşa yalıları 

Sait Paşa yalıları 

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Sait Paşa yalıları  Haberi

Sait Paşa yalıları 

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapılar Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan tarafından satın alındı. İstanbul Boğazı'nın en güzel yapılarından Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapılar, 200 milyon dolarlık yatırımla yeniden yapılıp ABD'li otel zinciri Six Senses tarafından işletilecek.

Türkiye Turizm'de yer alan habere göre, projenin önümüzdeki yıl hizmete girmesi bekleniyor. Proje mimarı Fuat Kaplan, projede 60 adet VIP otel odası, 3 adet restoran ve 1 adet SPA merkezi olacağını ve tesiste 400 kişi iş imkânı bulacağını söyledi.