19 / 05 / 2024

Sait Ulusoy kimdir

Sait Ulusoy kimdir

Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulusoy, 1985 yılında elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla kurulan Ulusoy Elektrik’in yüzde 30’unun 13-14 Kasım’da halka arzedileceğini açıkladı.

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Sait Tosyalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Ali Sait Fırat kimdir?

Erzurum Tekman Belediye Başkanı Ali Sait Fırat kimdir? Ali Sait Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Sait Fırat, ne zamandan beri belediye başlanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Sait Fırat...

Ulusoy Elektrik yüzde 30'luk payını halka arz ediyor!

Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulusoy, 1985 yılında elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla kurulan Ulusoy Elektrik’in yüzde 30’unun 13-14 Kasım’da halka arzedileceğini açıkladı.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Sait Molu kimdir?

1996 yılında açılış gerçekleştirilen ERÜ Tıp Fakültesi Acil Servisi'nin de mimarı olan, Karsu Tekstil onursal başkanı Sait Molu kimdir? Sait Molu, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Selim Sait Terzioğlu kimdir?

Mimar Selim Sait Terzioğlu kimdir? Mimar Selim Sait Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Sait Terzioğlu şuan hangi alanda çalışmalarına devam ediyor? İşte Selim Sait Terzioğlu...

Yılmaz Ulusoy kimdir?

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy kimdir? Yılmaz Ulusoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Yılmaz Ulusoy'un biyografisi ve Yılmaz Ulusoy İnşaat...

Sait Kozacıoğlu kimdir?

2002-2004 döneminde Mimarlar Odası 'nın 2. Başkanlığı'na seçilen Mimar Sait Kozacıoğlu kimdir? Sait Kozacıoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Sait Kozacıoğlu'nun hayatı...

Mehmet Kutman kimdir?

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman, nasıl bir eğitim süreci geçirdi? Mehmet Kutman İş hayatına nasıl girdi? İşte Mehmet Kutman'ın hayatı...

Sait Ulusoy kimdir Haberi

Sait Ulusoy kimdir

Ulusoy, İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla yapılacak arzda fiyat aralığının 13.40-16.00 TL olacağını, arz gelirleriyle de eğitimi desteklemek amacıyla Sait Ulusoy sağlık Eğitim ve Teknoloji Vakfı’nı (SUSEV) kuracaklarını söyledi.


Ulusoy, “Halka arzda payların yüzde 10’u yurtiçi bireysel yatırımcılara, yüzde 20’si yurtiçi kurumsal yatırımcılara, yüzde 70’i ise yurtdışı kurumsal yatırımcılara ayrıldı” dedi.


Öğrencilere burs verecek

Halka açılmalarında maddi bir beklenti içinde olmadıklarını belirterek, “Halka arz ile hedefimiz sermaye artırımı değil, bilinirliğimizi artırmak, marka değerimizi yükseltmek ve bir dünya şirketi olmak” dedi. Şirketin halka açılmasından elde edilecek gelirin sermaye artırımı için kullanılmayacağını belirten Sait Ulusoy, şunları söyledi:

“Özellikle Anadolu’da mühendislerin önünde birçok engel var. Kimi maddi engellerle kimi teknolojik engellerle karşı karşıya. Kurulacak bu vakıf ile onların önünü açacağız. Sait Ulusoy Sağlık Eğitim ve Teknoloji...