30 / 04 / 2024

Sakarya belediyesi deprem kredisi

Sakarya belediyesi deprem kredisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

İBB, mahalle mahalle paylaştı! İstanbul depreminde en çok kayıp bu mahallelerde olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deprem gündeminde,  beklenen İstanbul depreminde nerelerin en ağır hasarı alacağını,  beklenen ölü ve yaralı sayılarını tek tek açıkladı. Rakamlar tüyler ürpertici! İşte detaylar…

İstanbullulara kötü haber! 48 bin bina ağır hasar alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Özlem Tut beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak  “İstanbul’da depreme karşı çalışmalar risk içermeyen bölgelerde yapılmış ve bunlar yoğun yapılaşma getiren yatırım projeleri olarak kalmış.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, deprem sonrasında riskli binaların yenilenmesi için çalışmalarını hızlandırdı.  Belediye çalışmaları hızlandırmak için riskli yapıların dönüşümünü hızlandırmayı amaçlayan plan notu düzenlemesini askıya çıkardı. 

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Zeytinburnu'nda çöken bina incelendi!

Zeytinburnu'nda çöken binanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığına bağlı Deprem Risk Analizi ekipleri çöken binanın enkazında inceleme yaptı.

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Sakarya belediyesi deprem kredisi Haberi

Sakarya belediyesi deprem kredisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi. Sakarya Belediyesi'nde yer alan habere göre; kısa süre önce TBMM Plan ve Bütçe komisyonunda görüşülen ve meclis gündemine taşınan Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair maddeler yasalaştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir yükten kurtulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Özhaseki ve Ali İhsan Yavuz’a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş’a, AK Parti Milletvekillerimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu ve Recep Uncuoğlu’na, İl Başkanımız Yunus Tever’e teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Şehir için önemli karar! 

Deprem...