08 / 05 / 2024

Sakarya Karapürçek altyapı yatırımları

Sakarya Karapürçek altyapı yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Deprem bölgesinin yeniden imarı için 46 milyar 800 milyon TL'lik yatırım! Altyapı, eğitim, tarım, ulaşım...

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler için bu sene birçok projeye imza atılacak. Projelerin toplam bedelinin 46 milyar 800 milyon TL olması öngörülüyor.

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Konut sektöründe 30 yıllık bir deneyime sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründe altyapı ve zemin mühendisliği konusunda firmalara çözüm ortaklığı sunuyor. 

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Koçak tarafından kuruldu.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe altyapı faaliyetleri de mücbir sebep kapsamına alınsın!

TMB tarafından yayınlanan "Koronavirüs Salgınından Sonrası Nasıl bir Dünya ve Türkiye?" başlıklı analizde, küresel ve ulusal ekonomi ile inşaat sektörüne ilişkin veriler detaylı bir şekilde değerlendirildi...

İzmit'te ruhsata aykırı ek imalatlara ceza!

İzmit Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. 

Sakarya Karapürçek altyapı yatırımları Haberi

Sakarya Karapürçek altyapı yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı. Proje ile Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacaklarını dile getiren Rüstem Keleş, “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde projemizin ihalesini gerçekleştirerek ihaleyi kazanan firma ile gerekli protokolleri imzaladık. Karapürçek ilçemizin içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını kapsayan projede inşallah çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacağız” diye konuştu.


33 milyonluk proje

Proje ile Karapürçek altyapısına 33 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kurum olarak şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına almak adına hayata geçirdiğimiz projelerde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Karapürçek ilçemiz için planladığımız projeyi de hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Karapürçek’e 33 milyon liralık yatırım yaparak...