08 / 05 / 2024

sakarya söğütlü yatırım

sakarya söğütlü yatırım

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Söğütlü’de açık kanal sorununu tarihe karıştırdıklarını aktaran Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırı

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

sakarya söğütlü yatırım Haberi

sakarya söğütlü yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Bahçem Kafe’de gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçe başkanı Adem Fidan, Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Erkaya, büyükşehir bürokratları ve muhtarlar katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Erkaya, “Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi ve muhtarlar olarak işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden yararlanıyoruz. Biz muhtarlar olarak hizmetlerimizi şahsi olarak yapmıyoruz. İlçemize yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programın devamında söz alan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Büyükşehir Yasası...