06 / 05 / 2024

Sakarya Unigarden kira getirisi

Sakarya Unigarden kira getirisi

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da fiyatlar 122 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren Unigarden yüksek kira getirisi de sağlıyor. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde zarara uğrayan kiracılarından kira almayacak. Esnafa yönelik destek paketi kapsamında alınan kararla, Belediye kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almayacak...

Sakarya Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

Reysaş GYO, Zelisko Elektrik ile kira sözleşmesini bir yıl uzattı!

Reysaş GYO Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi'nde yer alan deposu için "Zelisko Elektrik San.ve Tic.Ltd.Şti." arasında yapılan kira sözleşmesi 1 yıllığına uzatıldı...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Sakarya Unigarden kira getirisi Haberi

Sakarya Unigarden kira getirisi

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika uzaklıkta bulunan Unigarden projesinde fiyatlar 122 bin TL'den başlıyor.

Unigarden projesinde 800 TL yüksek kira getirisi sunuluyor.  Fixus Yapı imzasını taşıyan projede aynı zamanda 0,99 faiz oranından da yararlanılabiliyor.

960 konutu bünyesinde barındıran Unigarden, bölgedeki öğrencilerden yüksek talep görüyor.  46 bin metrekare arazi üzerinde yükselen projede sosyal olanaklar ve yatırım fırsatları bulunuyor.

Avantajlı konuma sahip Unigarden projesi Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu, eşsiz doğası, sosyal imkanları ve profesyonel yönetim&kiralama ekibi ile  yatırımcıya oturduğu yerden kazanma imkanı sağlıyor.  

Tel: 0 505 098 65 54
Web: http://www.fixus.com.tr