28 / 04 / 2024

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi

Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kentsel dönüşümde müteahhitler harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki binalar bazı harç ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşümde müteahhitler de harçlardan muaf mı?

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

Müteahhitler kentsel dönüşümde de sınıflandırıldı!

Müteahhitlerin 9 ayrı grupta sınıflandırıldığını söyleyen Bakan Kurum, Kentsel Dönüşüm uygulamalarında bu sınıflandırılmaya dikkat edildiğini söyledi.

Murat Bayrak: Müteahhitler dönüşüm istiyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, çarpık yapılaşma sorununa değindi. Bayrak, yapılaşmanın önüne kentsel dönüşümle geçileceğini belirtti. 

Diyarbakırlı müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı istiyor!

Diyarbakır’ın birçok ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalar yapılmadığı için vatandaşlar mağdur olmaya devam ederken müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı talep ediyor.

Kocaeli Müteahhitler Birliği kentsel dönüşümü görüştü!

Kocaeli Müteahhitler Birliği, Kocaeli’nde İnşaat Sektörünün Yükselişi hakkında görüştüler.

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi kuracak!

Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, " Sakarya Müteahhitler Birliği'ne olarak kentsel dönüşümle ilgili yapacak olduğunuz çalışmalarınızı destekliyor ve bu konuda her türlü katkıyı vermeye de hazırız” dedi.

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi Haberi

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi

 Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak. Kentsel dönüşüm konusunda 'Elimizi taşın altına koymaya hazırız1 mesajını veren Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturarak çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. 


Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetimi, Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Uğur Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. 


Görüşmede, inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 


İl Müdürü Uğur Korkmaz'a Sakarya Müteahhitler Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Murat Bayrak, Sakarya'nın büyümesi için tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile birlikte çalışacaklarının altını çizen Bayrak, "Önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturup, en kısa zamanda netice almak istiyor ve...