03 / 07 / 2024

SALAR

SALAR

Çankaya Belediyesi, “Belediyeler İçin Yeni Bir Model Yaratma – Yerel Düzeyde Enerji Verimliliğine Dair Katılımcı Bir Metot Geliştirme” başlıklı projesiyle, uluslararası eğitim ve işbirliği programına dâhil oldu.

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Evyar Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyar Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Muhsin Salar tarafından kuruldu.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

Ansal Otelcilik Turizm Ve Yat İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ansal Otelcilik Turizm Ve Yat İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Salar ve Zafer Salar ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arasında miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yurt dışında yaşıyoruz. 3 çocuğumuz var. Oğlum bize bakıyor, onunla kalıyoruz. Türkiye’deki gayrimenkullerimizi ona bırakmak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz ki kız kardeşleri miras davası açmasın, açsalar bile bir şey elde edemesinler?' sorusunu yanıtladı.

Antalya'da 55 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Manavgat Kısalar'da 54 milyon 987 bin 524 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Alten Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alten Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Saları ve Reza,Jean Nassırı ortaklığında kuruldu.

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amanullah Saları ve Besmullah Elkhanı ortaklığında kuruldu.

Antalya Vakıflar'dan 35.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Manavgat Kısalar'daki 8 bin 849 metrekare büyüklüğündeki arsada yapım karşılığı kiralama işi ihale ediliyor...

Manavgat'ta 37.7 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manavgat Kısalar'da yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhale, 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Konut Batı'da yükselir!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım, bugünkü yazısında konut fiyatlarını değerlendirdi. Yıldırım, ''İnsanlar Doğu Anadolu'da doğsalar bile Batı’da yaşarlar ve konut fiyatları artar'' diye konuştu.

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

SALAR Haberi

SALAR

Türkiye’den 20 belediyenin başvurduğu programda Çankaya Belediyesi’nin projesi, seçilen iki projeden biri oldu.


İmzaladığı Başkanlar Sözleşmesi’yle (Covenant of Mayors), 2020 yılına kadar ilçedeki karbondioksit salınımını yüzde 25 oranında düşürmeyi taahhüt eden Çankaya Belediyesi, enerji verimliliği konusunda da ciddi hazırlıklar yapıyor.


İsveç Uluslararası Yerel Demokrasi Merkezi (ICLD) ile İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği (SALAR) tarafından oluşturulan uluslararası eğitim programına dâhil olan Çankaya Belediyesi, proje hazırlayarak programa başvuran 20 Türk belediyesi arasından kabul edilen iki belediyeden biri oldu.


Geniş uluslararası iletişim ağları kurmayı hedefleyen program, stratejik öneme haiz bilginin ve yerel yönetim çalışanları arasında yeterliliğin artırılması için altı başlıkta eğitim verilmesini öngörüyor. Programın “SymbioCity Yaklaşımıyla Yerel Demokrasinin Etkinleştirilmesi ve Kapsamlı Kentsel Planlama Eğitim Programı” başlığına davet edilen Çankaya Belediyesi, “Belediyeler İçin Yeni Bir...