29 / 04 / 2024

Salim Taşçı açıklama

Salim Taşçı açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, konut almak isteyenlere birikimlerinin yüzde 15'i kadar devlet desteği verileceğini açıklayınca dar gelirli vatandaşlar ve inşaat sektörü için yeni bir umut kapısı doğdu.

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Banka, hesabı olanlara 50000 TL düşük faizli kredi verecek.

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Asgari ücret toplantısından hemen önce kritik açıklama!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 14 aralık'ta ikinci kez toplanacak. Toplantı öncesinde işçiler adına son açıklama, Hak-İş Genel Başkanı Arslan'dan geldi. İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama! 1 gram bile altınınız varsa şimdi bakın! Kabus devam edecek mi?

Altının ons fiyatı da düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı ve yüzde 1,7 azalışla 1.712 dolara kadar düştü. Altın yatırımcıları tedirgin olurken, değerli metalle ilgili ünlü bankanın analizlerinden kritik açıklama geldi. Peki altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Dolar kurunda deprem yaşanacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama: "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse..."

Dolar başta olmak üzere döviz kurunun Türk Lirası karşısındaki yükselişi devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! İşte Selçuk Geçer'in şok eden açıklaması...

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Süleyman Soylu'dan Of'taki sel ve heyelanlara ilişkin açıklama!

Of'ta yaşanan sel ve heyelana ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Dere kenarlarına ev yapmamak belki bu işin birinci kuralıdır" dedi.

Salim Taşçı açıklama Haberi

Salim Taşçı açıklama

Konut desteğinin ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Emlak ve Gayrimenkul Uzmanı Salim Taşçı, konut piyasasının canlanması için sadece bu uygulamanın yeterli olmadığını, tapu harçlarının düşürülmesi gerektiğine dikkati çekti. 3 yıl konut hesabında para biriktirmek gerekiyor İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ilk konutunu alacaklara verilecek devlet desteği için en az 3 yıl konut hesabında para biriktirmek gerekiyor.


Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen "İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk konutunu alacak olan vatandaşlara birikimlerinin yüzde 15'i oranında karşılıksız devlet desteği verileceğini açıkladı.


Söz konusu destek kapsamında ilk evini konut kredisi ile satın alacak vatandaşlar bankada 'konut hesabı" açacak ve tasarruflarını bu hesapta muhafaza edecek. Devtet ise vatandaşın açtığı konut hesabına...