04 / 05 / 2024

Salıpazarı Limanı yatırım

Salıpazarı Limanı yatırım

Salıpazarı Limanı (Galataport) ihalesini kazanan Doğuş Holding'in CEO'su Hüsnü Akhan proje alanına 5 yıldızlı otel yapacaklarını açıkladı...

'Ev bir yatırım aracı değildir' diyenlere net cevap!

Konut fiyatları son zamanlarda tarihi zirvelere ulaşmış durumda. Güvenli liman olarak görülen konut fiyatlarının yatırımcısının alım gücü karşısında artması konuta olan talebi azaltmaya başladı. Bazı yatırımcılar ''ev bir yatırım aracı'' değildir diyerek farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. 

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmed Hasan S. Salım tarafından kuruldu.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Salıpazarı Limanı yatırım Haberi

Salıpazarı Limanı yatırım
Yapılan Salıpazarı Limanı (Galataport) ihalesini 702 milyon dolarlık teklifle kazanan doğuş Holding proje alanına yapacakları girişimleri açıkladı. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan'ın verdiği bilgilere göre bölgeye 5 yıldızlı business otel yapılacak. Aynı zamanda denize yakın yerlerin doldurulacağını belirten Hüsnü Akhan " Buraya iki adet kruvaziyer limanı yanaşabilecek"...