08 / 05 / 2024

salkım konak

salkım konak

Ali Ağaoğlu Salkım Konak'ta kıyamet şenliklerine katıldı, esnafı dolaştı...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Karnabahar ve mandalina 5 lira, salkım domates 12 lira! 16 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 16 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde pancar, karpuz, soğan, patlıcan, kavun, muz, salatalık, ayva, patates ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

İki Konak Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

İzmir İki Konak Projesi için hazırlıklar başladı. 524 adet konuttan ve 2 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise yavaş yavaş belli oluyor. İşte, İzmir İki Konak Projesi  13 soruda tüm detaylarıyla…

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Folkart Konak 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı! 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek! İşte 18 soruda tüm detaylarıyla Folkart Konak...

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

salkım konak Haberi

salkım konak



Kıyamet şenliklerine Ali Ağaoğlu da katıldı. Salkım Konak'ta kalan Ağaoğlu; Kimse korkmasın hiçbir şey olmayacak. Bir şey olmayacağını biliyorduk zaten. Herkesin kıyameti kendine. Her insan öldüğü gün onun kıyamet kopmuştur, dedi. Ayrıca; Bu kıyamet değil, bu da değil korkmayın esprisi...