11 / 05 / 2024

Sami Altınkaya çıkış yolu

Sami Altınkaya çıkış yolu

Türkiye ve Ortadoğu’da gayrimenkul geliştirme ve alternatif enerji sistemleri konusunda çalışmalar yürüten Emlak Concept Genel Müdürü Tevfik Türel kentsel dönüşüme getirdiği yeni finansman modelini Sami Altınkaya’ya anlatacak.

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

Altında kıyamet kopacak! İslam Memiş uyardı: Bekliyorlar

Altın yatırımcılarının şimdi ise gözü kulağı ABD Merkez Bankası Fed faiz kararında. İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” yorumunu yaptı. İşte tüm detaylar...

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatında indirime gidildi. Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatı 3 bin TL birden düştü. İşte detaylar...

Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ilk işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 10 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Altında kıyametin kopacağı tarihler peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ilk kez verildi! Tüm bildiklerinizi hemen unutun

Altının onsundaki düşüş haftanın ilk gününde gündeme yerleşti. Altın aşağı yönlü hareket ederken dünyaca ünlü ekonomistlerden peş peşe açıklamalar geldi. Öyle rakamlar açıkladılar ki bu zamana kadar bu rakamlar hiç açıklanmadı. İşte o altın yorumu...

Altında köprüden önce son çıkış! Düğün için gram almak bile zorlaşacak! Hemen altına yatırım yapın

ABD'den gelen iflas kararlarının arkasından piyasalarda endişeli hâl her gün yükseliş gösteriyor. Bazı vasıtalarda 180 bankanın zor halde olduğu ifade edilirken Bu durumun bankacılık sektöründe büyük etki oluşturabileceği ifade ediliyor.

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

Altındaki çıkış, sürerken uzmanlardan da konuya ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan: kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı diyerek, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söyledi.

Sami Altınkaya çıkış yolu Haberi

Sami Altınkaya çıkış yolu


"Türkiye'de güzel işler de yapılıyor" fikrinden hareketle yollara düşen Çıkış Yolu, Bloomberg HT’de…

Türkiye ve Ortadoğu’da gayrimenkul geliştirme ve alternatif enerji sistemleri konusunda çalışmalar yürüten Emlak Concept Genel Müdürü Tevfik Türel kentsel dönüşüme getirdiği yeni finansman modelini ve dünyadaki örneklerini Sami Altınkaya’ya anlatıyor.

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Beyaz Türkiye'de inşaat sektörünün geldiği son durumu gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Çıkış Yolu'nda değerlendiriyor.

Sami Altınkaya’nın sunduğu Çıkış Yolu bugün 5 ARALIK PERŞEMBE saat 13.05’de Bloomberg...