30 / 04 / 2024

Sami Vodina

Sami Vodina

Mart Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Emine Kamışlı, Erhan Kamışlı, Ahmet Benan Çetin, Sami Vodina tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Sami Vodina kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina kimdir? Sami Vodina bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Sami Vodina'nın biyografisi...

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti!

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti. Kaskan'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sami Vodina, Kazım Köseoğlu, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu.

Mimar Sami Gür intihar etti!

DENİZLİ'de yaşayan evli ve 3 çocuk babası mimar 60 yaşındaki Sami Gür, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Gür'ün borçları yüzünden bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Ümraniye İhsan Sami Garan Anaokulu açıldı!

TOGEMDER ve bağışçı Cemile Garan tarafından, Ümraniye Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine yapılan Dr. İhsan Sami Garan ve Afife Garan Anaokulu’nun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Sami Aydın, Sivas'ın 2016 projelerini anlattı!

Sivas Belediyesi, yeni yılda startını vereceği projelerle 2016 yılına damga vuracak. Önceki gün İl Koordinasyon Kurulu’nda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2016 yılında hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdi.

Ali Sami Yen Oteli'nin inşaatında sona gelindi!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in "Zararı aşağıya çekmek için bazı aksiyon planları hazırladık" cümlesinin perde arkası aralandı. Kulübün yol haritası kapsamında Ali Sami Yen Oteli, Florya ve Riva arazilerinin de planı yapıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Sami Vodina Haberi

Sami Vodina

Mart Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Emine Kamışlı, Erhan Kamışlı, Ahmet Benan Çetin, Sami Vodina tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Mart Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1.  Yurt içinde ve/veya yurt dışında her türlü gayrimenkul projelerinin (arsa, arazi, ofis, alışveriş merkezleri, konut, turistik tesisler ve bunların tümünü veya bir kısmını ihtiva eden projeler dedah il fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) yerlerini belirlemek ve bu projelere yatırım yapmak, yaptırmak, projelerin alımını, satımını, geliştirilmesini ve pazarlanmasını yapmak. Her türlü gayrimenkulü almak ve/veya satmak, gayrimenkuller üzerinde her türlü hak (rehin hakkı, intifa hakkı, kullanım hakkı, üst hakkı dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) tesis etmek, yapılmış tüm gayrimenkul ve binaları kiralamak, kiraya vermek ve yönetmek....