27 / 04 / 2024

Samir Efendic türkleri proje için davet ediyor

Samir Efendic türkleri proje için davet ediyor

Novi Grad Belediye Başkanı Efendic, Türk iş adamlarına, “Türkiye ve Bosna Hersek vatandaşları arasına iyi bir kültürel bağ var. Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek olan işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum dedi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Günlük 2840 lira kazanmak için büyük fırsat! Şartlar belli oldu

Almanya'da çalışmak isteyenler dikkat. Batı Avrupa ülkesinin açıkladığı şartlar, Türkleri de ilgilendiren önemli detaylar barındırıyor. İşte tüm detaylar...

O ilçede Türklere ev verilmiyor! Kiralar döviz üzerinden ve 1 yıllık peşin isteniyor!

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Muğla ve Antalya çevresine yerleşen Rus ve Ukraynalılar konut fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Mülk sahipleri Türkleri çıkarıp evlerini eşyalı olarak yabancıya döviz üzerinden kiralamaya yöneldi. İşte ayrıntılar...

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Türk mobilyacılar otellerde İtalyanların tahtını sallıyor!

2023'te 10 milyar dolarlık ihracat rakamıyla dünya mobilya ihracatında ilk 5’e girmeyi hedefleyen Türkiye, dünyadaki lüks otel markalarının ise şimdiden tercihi oldu. 5 yıldızlı oteller mobilyada İtalyanların yerine Türkleri tercih ediyor. 

Konutta güvenli ve kârlı yatırım imkanı ABD'de!

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Ruslar Türklerle ev yarışında!

Avrupa ülkeleri arasında Türkiye, ABD’nin ünlü Miami kentine yatırımda birinci sırada bulunuyor. Miami’den çoğunlukla mortgage ile ev alan Türkleri, Ruslar izliyor.

Macaristan’a yatırım yapan kazanıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat Macaristan-Türkiye yatırımları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, “Macaristan bütün potansiyeliyle Türkleri yatırıma çağırıyor” dedi.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Kenya'dan Türk yatırımcılara çağrı!

Kenya Turizm Bakanı Najib Balala, yapmak isteyenlere teşvikler sunduğunu belirtti. Balala, "Türkleri Kenya'ya yatırım yapmaya davet ediyoruz'' diye konuştu.

Samir Efendic türkleri proje için davet ediyor Haberi

Samir Efendic türkleri proje için davet ediyor

Beyoğlu’nun kardeş belediyesi Novi Grad Belediye Başkanı Samir Efendic, Türk iş adamlarına çağrıda bulunarak, “Türkiye ve Bosna Hersek vatandaşları arasına iyi bir kültürel bağ var. Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek olan işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum,” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, geçtiğimiz yıl Saraybosna ziyareti sırasında Novi Grad belediyesi ile imzaladığı kardeşlik ve işbirliği anlaşması meyvelerini vermeye başladı. Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın daveti üzerine İstanbul’a gelen Novi Grad Belediye Başkanı Samir Efendic, ellerindeki belediyeye ait arazilere yapılacak yatırımlar için Türk iş adamlarını Novi Grand’a davet ederek, “Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum,” dedi.

BU TÜR GİRİŞİMLERDEN ÇOK MUTLU OLUYORUZ

Beyoğlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Beyoğlu Investors Group (BİG) üyesi iş...