27 / 06 / 2024

Samsat feribot iskele yapımı

Samsat feribot iskele yapımı

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde faaliyet gösterecek feribot için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Adana 5. Bölge Müdürlüğünce ihale yapılarak, ilgili firmaya yet teslimi g

İzmit ve Başiskele’deki dereler ıslah edildi!

Kocaeli genelindeki çeşitli derelerde toplam 63 km uzunluğunda ıslah çalışması gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Sanayi ile Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde dere ıslah çalışmalarını da tamamladı.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Başiskele Spor Salonu hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları’nın yeni sezonu ile bin kişi kapasiteli Başiskele Spor Salonu’nun hizmete girişini, düzenlediği muhteşem bir törenle açtı, törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Başiskele'de kadınlara özel spor kompleksi inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Büyükçekmece - Mudanya Feribot Hattı kuruluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye ile Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Büyükçekmece - Mudanya arası feribot hattının hayata geçebilmesi için belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e yetki verildi...

Gelibolu feribot iskelesi imar planı askıda!

Çanakkale Gelibolu İlçesi, Alaaddin Mahallesi 13 Pafta, 36 Ada, 2, 3, 4 Parsellerin deniz tarafında hazırlanan “Feribot İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 14 Eylül'de askıya çıktı...

Adıyaman Samsat entegre hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hastanesi 300 günde tamamlanacak!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Başiskele Yeşilkent Semt Konağı yarın açılacak!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinin üçüncüsü Yeşilkent Semt Konağı 6 Eylül Pazar günü açılacak.

Samsat feribot iskele yapımı Haberi

Samsat feribot iskele yapımı

Adıyaman’ın Samsat ilçesi ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde faaliyet gösterecek feribot için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Adana 5. Bölge Müdürlüğünce ihale yapılarak, ilgili firmaya yet teslimi gerçekleştirildi. Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aldılar. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesinin Şanlıurfa ile tarihi bağları olduğunu, Atatürk Baraj Gölünde suyun birikmesinden sonra iletişimin koptuğunu belirterek, feribotların seferlere başlaması ile bu bağın yeniden kurulacağını ifade etti. Fırat, "Yoğun uğraşlarımız sonucunda, 100 yolcu ile birlikte 30 araç kapasiteli feribot Samsat ilçemiz ile...