09 / 05 / 2024

samsun hurdacılar sitesi toki

samsun hurdacılar sitesi toki

Yeni mahalle, dönüşüm için imar planını bekliyor Canik Belediye Başkan Yardımcısı İleri, Yeni mahalle'de kentsel dönüşüm çalışması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayının beklendiğini söyledi...

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Evinizde servet var ama farkında değilsiniz! Sakın çöpe atmayın!

Evinizde servet bulunuyor olabilir. Hurdacılar bunun peşinde sakın bunları çöpe atmayın. İşte detaylar!

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

samsun hurdacılar sitesi toki Haberi

samsun hurdacılar sitesi toki


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Canik ilçesi Yeni Mahalle'de yaklaşık 70 dönüm büyüklüğündeki arazide uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm çalışması için hazırlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını beklediğini açıkladı. 


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Yeni Mahalle de 70 dönüm arazi üzerinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Söz konusu arazinin içerisinde yanındaki toprak sahalan ile birlikte 19 Mayıs Stadyumu ve Hurdacılar Sitesi'nin bulunduğunu söyleyen ileri, "Söz konusu bölgenin bir kısmı ile ilgili olarak Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaşma yapıldı, bazı yerlerle ilgili olarak da kamulaştırma işlemleri yapılıyor. Bölgenin dönüşümü için hazırlanan imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay bekliyor." dedi. 



İtirazlar değerlendiriliyor.


Söz konusu kentsel dönüşüm planı için hazırlanan imar planına Yeni Mahalle Muhtarlığı ile Samsun...