12 / 05 / 2024

Samsun Kızılırmakta hangi yapılar yıkılacak

Samsun Kızılırmakta hangi yapılar yıkılacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Samsun Kızılırmakta hangi yapılar yıkılacak Haberi

Samsun Kızılırmakta hangi yapılar yıkılacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kuş Cennetinin de yer aldığı Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

'TAPULU ARAZİ' 

Bölgedeki bina sahiplerinden Nail Yüce, evinin tapulu arazisinde olduğunu belirterek "Resmi tapulu arazimde evim var. 1992 senesinde yapıldı. Belediye tarafından suyu, elektriği bağlandı. 25 yıldır emlak vergisini ödüyoruz ama belediye bölgede imar uygulaması yapmadığı için ruhsat verilmedi. Bir gün önce tebliğ edilen kararı bugün uygulamaya geçiyorlar.Bugüne kadar böyle bir şeyden haberimiz yoktu. Bölgede yüzlerce ev var. Madem bunlar yıkılacaktı zamanında niye elektrik, su bağlandı, yol yapıldı? Evimizde internete kadar her şey var. Şimdi yapılan milli servete zarardır" diye konuştu. 


Yıkım kararı tebliğ edilen mahalle sakinlerinden Tevfik Demirkan ise "Burası devlete...