02 / 05 / 2024

Samsun Mehmetpaşa eski binalar

Samsun Mehmetpaşa eski binalar

Samsun Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki eski evler yağmura bile dayanamıyor. Mahallede yağan aşırı yağmur eski bir evin çökmesine neden oldu.

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Samsun'da bitmeyen inşaata mağaza açtılar!

Samsun'da eski Konak Sineması'nın yıkıldığı alanda inşaatı devam eden binada yapı kullanma izni ve işyeri ruhsatı olmadan açılan EVKUR mağazası, İlkadım Belediyesi tarafından mühürlendi...

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun'un Reşadiye Mahallesi 50 yıldır imar bekliyor!

Samsun'un en eski yerleşimlerinden olan Reşadiye Mahallesi'nin 50 yıllık imar bekleyişi devam ediyor..

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Samsun Mehmetpaşa eski binalar Haberi

Samsun Mehmetpaşa eski binalar

Samsun'da yaklaşık 310 hanenin bulunduğu Mehmetpaşa Mahallesi'nde bulunan tarihi eski evlerden birinin çatısı Çarşamba günü yağan aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Çöken eski binanın altında kimsenin olmayışı sevindirirken aynı mahallede bulunan diğer eski binalarında yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu görülüyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Mehmetpaşa Mahalle Muhtarı Ahmet KARABİNA; “Burası Vezirköprü ilçemizin tarihi binalarının en fazla olduğu bir mahalle. Mahallemizde yaklaşık olarak 310 hane var. Çarşamba günü yaşanan bu olay olmadan önce belediye fen işlerine müracaat edilerek mahallemizde çok eski binalarımız var, bunlara çözüm bulunmalı şeklinde dilekçe yazdım. Fen işlerinden konuyla ilgili olarak ne arayan, ne soran oldu" dedi.


Çarşamba günü mahallemizdeki eski bir binada aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen çökme sırasında o bölgede çocukların olmaması olası bir faciayı önledi. Ama...