06 / 05 / 2024

samsuna metrobüs ne zaman geliyor

samsuna metrobüs ne zaman geliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy İlçesi ile şehir merkezi arasında altyapı çalışmaları devam eden Metrobüs projesinin 2015 yılının ilk yarısında biteceğini, ilk seferin de haziran ayında yapılacağını söyledi.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

2002 yılında Cibali Tütün Fabrikası üniversite kampüsüne dönüştürülmüş!

Haliç kıyısında 1884 yılında ünlü mimar Alexandre Vallaury'ye yaptırılan, 35 bin metrekare kapalı alana sahip, Cibali Tütün Fabrikası 2002 yılında 18 milyon dolar harcamayla üniversite kampüsüne dönüştürülmüş.

Riyad'daki metrobüs hattını Yüksel İnşaat üstlendi!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad 'da yapılacak metrobüs hattını Türk şirketi Yüksel İnşaat, 614 milyon dolara inşa edecek.

İMSİAD'tan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne teknik gezi!

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

Başiskele'de 8 yerleşim birimi mahalle statüsüne geçti!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Metrobüs Beylikdüzü'nde metrekare fiyatlarını artırdı!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Bahçelievler'deki metrobüs üst geçidi yenilendi!

Bahçelievler'deki metrobüs üst geçidi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri (İBB) tarafından yapılan yenileme çalışmaları kapsamında kaldırıldı. Yayalar karşıdan karşıya geçişlerde yeni köprüyü kullanmaya başladı.

Van Halime Hatun Kümbeti eski görüntüsüne kavuşacak!

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Halime Hatun Kümbeti 'nin eski görüntüsüne kavuşmasını sağlamak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kat malikleri toplantısı ne zaman yapılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nu gereğince, yılın belli dönemlerinde en az 1 kere kat malikleri genel kurul toplantısının yapılması gerekiyor. Peki, kat malikleri toplantısı ne zaman yapılır?

samsuna metrobüs ne zaman geliyor Haberi

samsuna metrobüs ne zaman geliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, inşaatı devam eden tercihli yol çalışmalarıyla ilgili bilge verdi. Deniz dolgusunun tamamlanmak üzere olduğunu böyleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz şunları söyledi:


"Seçimden önce başladığımız hizmetlere doludizgin devam ediyoruz. Birçok projemiz var. Bunlardan bir tanesi de tercihli yol. 2015 yılının Haziran ayına kadar sonuçlarını çok iyi alacağımız, ilk etapta Tekkeköy İlçesi ile şehir merkezi arasında hizmet verecek metrobüs ulaşım sisteminin alt yapısını bitirmek üzereyiz. Seneye yol inşaatını bitireceğiz. Araçlarıyla beraber proje, Haziran 2015’te hizmete girmiş olacak. Şu an bunun omurgasını şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımız Tekkeköy’den bindiği zaman Shell kavşağına, oradan da tramvay ile üniversite kavşağına kadar gidebilecek. Haziran 2015’te de üniversite kavşağı ile Dereköy arasındaki güzergahın inşaatına başlayacağız. Yani önümüzdeki 2- 3 yıl içinde...