18 / 05 / 2024

şan city salonu

şan city salonu

Yıkım işlemlerine başlanan Elmadağ'daki eski Şan Tiyatrosu'nun yerinde iş merkezi yükselecek. Şan Tiyatrosu ise Şan City ismiyle çok amaçlı salon olarak yeniden perde açacak

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Akiş GYO Olağan Genel Kurulu 14 Nisan'da toplanıyor!

Akiş GYO'nun 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısının 14 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da Akasya Kültür Sanat Salonu'nda yapılmasına karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

İlkay Gündoğan Balıkesir'den villa aldı!

Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'de zeytinlik alan ve villa satın aldı.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttük!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Ankara muhtarlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttüklerini ifade etti...

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinatla!

Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan oluşan projede son daireler satılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapımını yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu bugün resmen açılıyor...

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

şan city salonu Haberi

şan city salonu

Taksim'de, Talimhane ile Elmadağ'ın kesiştiği noktada bulunan ve 22 yıl önce yanan eski Şan Tiyatrosu'nun yanı sıra açık otopark ile tarihi sıra evlerin bulunduğu parsellerde yeni bir alışveriş ve kültür merkezi yapılacak. Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu'nun kararıyla 22 yıl önce yanan Şan Tiyatrosu'nun yıkımına başlandı. Vakıf yöneticileri, alışveriş merkezinin vakfa ait olacağını belirterek şu bilgileri verdi: "Alışveriş merkezinin 107 bin metrekare kapalı alanı olacak. Merkezi Belçika'da bulunan Vizzion Europe grubunun bağlı şirketlerinden Şan Gayrimenkul A.Ş. ile yaptığımız anlaşma uyarınca vakfımıza ait çeşitli parseller üzerinde proje geliştirilmektedir. Proje basit bir alışveriş merkezi olacak. Şan Tiyatrosu'nun çok amaçlı salon olarak yeniden hayata geçirilmesi, yeni huzurevi yapılması ve bu yatırımları destekleyen lokanta, eğlence ve alışveriş mekanlarından oluşan projede...