06 / 05 / 2024

sanayiciler ucuz elektrik kullanabiliyormu

sanayiciler ucuz elektrik kullanabiliyormu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Mastır Planı çerçevesinde dağa yapılan turizm yatırımlarını anlattı. Özhaseki, ilk defa Erciyes’te sıcak su araştırıldığını ve 3 yerde termal suyun bulunduğunu müjdeledi....

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

Hangi saatlerde elektrik tasarrufu yapılır? Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz?

Elektrik tasarrufu konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

Sanayiciler OSB’lerde daha ucuz parsel alacak!

Üretime katkı sağlayacak 81 maddelik paket için start verildi. Sanayiciler OSB'lerde daha ucuza parsel alacak. OSB'ler vergi indirimi başlıyor.

Elektrik tarifesi saatleri 2015!

Mesken ve işyerlerinde kullanılan elektrik saatinin akıllı saat ile değiştirilmesi halinde elektrikte indirimli tarife kullanılmış oluyor. Bu tarifede belirlenen saatlerde elektrik daha ucuz oluyor. İşte elektrik tarifesi saatleri 2015

Hafta sonu elektrik ucuz mu?

Elektronik sayaç ile üç zamanlı ölçüm yapabiliyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde ucuz elektrikten hangi saatlerde ve nasıl faydalanılıyor? Hafta sonu elektrik ucuz mu?

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Elektrik gece tarifesi nasıl yapılır?

Elektronik sayaç ile elektrik faturaları, üç zamanlı tarifeye göre hesaplanıyor. Gece, elektrik daha ucuz oluyor. Peki, elektrik gece tarifesi saat kaçta başlıyor? Elektrik gece tarifesi nasıl yapılır?

Elektrik puant saatleri 2015!

Elektrikte çok zamanlı tarife olan puantlı tarifede, tüketimlerin düşük tarife olan Gece’ye kaydırılması halinde ucuz tarifeden yararlanma fırsatı doğuyor. Peki, elektrik puant saatleri 2015 hangi saat dilimleridir?

Elektrik gece daha mı ucuz?

Elektrik tüketimi, mekanik sayaçlarda tek tarife üzerinden, elektronik sayaçlarda ise 3 tarife üzerinden fiyatlandırılıyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde elektrik gece daha mı ucuz olur?

Taner Yıldız: Sanayisine en ucuz doğalgazı satan ülkeyiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının değişmediğini belirterek, "Avrupa Birliği üyesi 28 ülke içinde sanayisine en ucuz doğalgaz ve elektrik satan ülkesi haline geldik" dedi.

sanayiciler ucuz elektrik kullanabiliyormu Haberi

sanayiciler ucuz elektrik kullanabiliyormu


Kayseri Sanayi Odası tarafından düzenlenen Sanayi Gecesi’nde başarılı iş adamlarına ödül dağıtıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı ödül töreninde KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, dershane tartışmasıyla ilgili konuştu. Son dönemdeki tartışmaları anımsatan Boydak, “Bu tartışmalar sayın başbakan yardımcım, biz Kayseri cenahından baktığımız zaman çok efor harcadığımızı düşünüyoruz. Bu tür konularda daha sağlıklı, karşılıklı anlayışa dayanan çalışmalar yapılması gerektiğini ve biraz daha zamana yayarak çözülmesi gerektiğini içtenlikle arzu etmekteyim.” diye konuştu. 


"SANAYİCİ ELEKTRİĞİ DAHA UCUZA ALMA İMKANINA SAHİP"


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da, Türkiye’nin bir yandan ithal ettiği enerji kaynaklarının yerli kaynaklar haline gelmesiyle alakalı çalışmalar yaptığını söyledi. Yıldız, “Bir yandan da 28 AB ülke arasında doğal gazı en ucuza alan...