27 / 04 / 2024

sancak enerji yamaçtepe projesi

sancak enerji yamaçtepe projesi

2007 yılında kurulan ve portföyünü çeşitlendirerek enerjinin bütün alanlarında var olmayı hedefleyen Sancak Enerji, türbin tedarik firması Alman Nordex Energy ile 89 milyon avroluk anlaşma imzaladı

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2018 tasdik tarihli planı askıya çıkarıldı.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep'te 28.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Umut, Yamaçtepe ve Güvenevler Mahallelerinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 28 milyon 851 bin 317 TL olarak belirlendi.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Sarıtepe- Demirciler RES 100 milyon avro yatırımla faaliyete geçti!

Zorlu Enerji’nin Türkiye’deki ikinci rüzgar santral projesi olan Sarıtepe-Demirciler Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES), tam kapasite elektrik üretimine başladı.

Gaziantep'te 55.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kızılhisar, Yamaçtepe, Aydınlar, 29 Ekim ve Çakmak'ta bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 55 milyon 994 bin 894 TL olarak belirlendi.

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Koç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı!

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler RES'in sisteme bağlandığını duyurdu. Şirket, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğunu belirtti.

Gaziantep'te 90.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Özgürlük, Yamaçtepe, K. Kızılhisar, Atakent ve Umut'ta bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 90 milyon 509 bin 305,5 TL olarak belirlendi.

sancak enerji yamaçtepe projesi Haberi

sancak enerji yamaçtepe projesi

Sancak Enerji 150 milyon doları 'rüzgâr'a yatırdı 2007 yılında kurulan ve portföyünü çeşitlendirerek enerjinin bütün alanlarında var olmayı hedefleyen Sancak Enerji, türbin tedarik firması Alman Nordex Energy ile 89 milyon avroluk anlaşma imzaladı. İlk projesi olan 15 MVV'lık Urla Rüzgar Enerji Santralinin (RES) inşaatına başlayan Sancak Enerji, Kayseri Yahyalı ve Çatalca Yamaçtepe projeleri için de düğmeye bastı. Genel Müdür Haydar Sancak, "Bugüne kadar 150 milyon dolar tutarında rüzgar enerjisi yatırımı yaptık. Fırsatları değerlendirerek enerji sektörünün farklı alanlarına yatırım yapmayı planlıyoruz. Sancak Enerji, 2025 yılında en az 1000 MW kurulu güce ulaşmayı hedefliyor. 

Yenilenebilir enerjinin yanmda, katı atık sektöründe de önemli adımlar atıyoruz. Bu çevreci hedefler için kadromuzu hızla büyütüyoruz"...