25 / 08 / 2024

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, hayırseverleri okul ve cami gibi toplum yararına olan hizmetler yapmaya çağırdı. Konukoğlu, şimdiye kadar 20 okul, 12 cami yaptırdıklarını belirtti.

Sanko 10 yıllık büyüme planları yapıyor!

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep merkezli büyüme planlarını her zaman bölgelerinden ve Türkiye'den bir adım önde gitmek üzerine kurduklarını söyledi.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Sanko Holding Anadolu'nun 500 büyük şirketi arasında!

Sanko Holding bünyesindeki 12 şirketin, Ekonomist dergisince 2017 yılı verileri baz alınarak gerçekleştirilen "Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi" araştırmasında yer aldığı açıklandı. 

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengiz Holding'e satılan Fethipaşa Korusu TBMM gündeminde!

İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi..

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu Haberi

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey’de, sanayi sitesi içerisinde, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu tarafından yaptırılacak ve kendi adını taşıyacak olan camiinin temeli atıldı. Törene Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve İl Müftüsü Ahmet Çelik katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kur’an-ı kerim okunarak başlatılan törende konuşan SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Konukoğlu Ailesi geleneği olarak toplum yararına olan okul, cami ve benzeri hizmetleri yapmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Şimdiye kadar 20 okul, 12 cami yaptırdıklarını anımsatan...