17 / 05 / 2024

şanlıurfa Devteşti doğalgaz çalışmaları

şanlıurfa Devteşti doğalgaz çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu. Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

Dar gelirliler dikkat! Doğalgaz ve elektrik faturalarında gelire göre tarife dönemi geliyor!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının geçtiğimiz günlerde sonlandırılmasından sonra hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

Doğalgaz fiyatı 2 bin Euro’yu geçti! Savaşla rekor geldi!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açmasının ardından Batılı ülkeler pek çok yaptırım uygulamasıyla beraber doğalgaz rekor kırdı.

Doğalgaz fatura desteği 2022 yattı mı? eDevlet ile 2022 doğalgaz fatura yardımı başvuru şartları!

Yüksek gelen doğalgaz faturalarından sonra hükümet yetkilileri harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara doğalgaz fatura desteğinde bulunacaklarını açıkladı. İşte detaylar...

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı!

Geçtiğimiz günlerde soğuk kış ayları için ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı ile birlikte doğalgaz yardımı da açıklandı. İhtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren doğalgaz desteği ve elektrik faturalarına verilen destekler devam ediyor...

şanlıurfa Devteşti doğalgaz çalışmaları Haberi

şanlıurfa Devteşti doğalgaz çalışmaları

Şanlıurfa'da Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazması vuruldu. Düzenlenen törende Büyükşehir belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in dualarına AK Partililer ve halk eşlik etti.


Devteşti Mahallesi'nde gerçekleştirilen kazı törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkan Güvenç, yıllardır söz konusu mahallenin ana caddesinden doğalgazın geçtiğini ancak ara caddelerin bundan istifade edemediğini söyledi.


Mahallenin doğalgaz isteği üzerine şirket ile görüşmeler başlattıklarını ifade den Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.


Geçtiğimiz aylarda Haşimiye, Akarbaşı ve Tarihi bölgeyi doğalgaz ile kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:


"Bu yıl Ahmetyesevi Mahallesi'nde 10 kilometre,...