17 / 05 / 2024

şanlıurfa tapu sorunu

şanlıurfa tapu sorunu

Güvenç ile birlikte Eyyübiye İlçesi Yenice Mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Celalettin Güvenç, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Şanlıurfa Eyyübiye'deki tapu ve mülkiyet sorunları mecliste!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki tapu ve mülkiyet sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa'da tapu sevinci!

Şanlıurfa Haliliye Süleymaniye mahallesinde bulunan evlerin tapu verme programında açıklamalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Bugün bir bölgede bunu gerçekleştirdik.Tapu sahiplerine hayırlı olsun" diye konuştu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Süleymaniye'nin yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye yol sorunu çözmek için hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Eyyübiye'nin yol sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı bazı mahallelerdeki yol yapımı ve çöp toplama sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

şanlıurfa tapu sorunu Haberi

şanlıurfa tapu sorunu

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç Yenicelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle buluşmalarında Yenice Mahallesi sakinleriyle büyük bir kalabalığın bulunduğu alana geçen Celalettin Güvenç ve Eşi Turan Güvenç, gençlerin, kadınların ve çocukların eşlik ettiği coşkulu bir miting gerçekleştirdi. 


Yenice Mahallesinde yoğun kalabalığa seslenen Celalettin Güvenç, şehrin tamamını tüm ilçeleriyle birlikte kucaklayacaklarını söyleyerek, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur. Bunun için tapu sorununu da çözecek, imar planını da gözden geçireceğiz. Okul, park... Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Yaptığımız okul arkamızda duruyor. Bu okul için en az beş kere geldim buraya" dedi. 


"Gençler İçin İş ve Meslek Kursları Açacağız" "Artık iyi ve güzel Belediyecilik zamanı" diyen Celalettin Güvenç, "Eyyübiye Belediyesini, Şanlıurfa...