28 / 07 / 2024

Sapanca Hills icra satışı

Sapanca Hills icra satışı

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca Hills 18.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Sapanca Hills mağdurlarından eylem!

Bir dönem Sapanca'nın en büyük devremülk projesi olarak anılan Sapanca Hills icradan satışa çıkarıldı. 2650 mağdur 25 Şubat Pazar günü projenin önünde eylem yaptı...

Sapanca Hills Residence projesinin inşaatı 2017'de tamam!

Sapanca Hills Residence yatırımının 2016'nın ikinci yarısına kadar tamamlanmasına çalışılıyor. İnşaatı devam eden Sapanca Hills Residence projesi devre mülk ve devre tatil müşterilerinin talepleri ve tatil ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı.

Kocaeli'nin Sapanca Gölü'nden aldığı su miktarı azaldı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSU) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli'nin Sapanca Gölü'nden aldığı su miktarı azaldı.Kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan gölden çekilen su, günlük 163 bin metreküpe düşürüldü.

Onduline, Türkiye’de 20’inci yaşını Sapanca Fabrikası’nda kutladı!

Onduline Avrasya, kuruluşunun 20. Yılını Sapanca’da faaliyet gösteren fabrikasında kutladı. Etkinlikte Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan ve Fabrika Müdürü Ethem Sakioğlu konuşma yaptı.

Kiracının tahliyesi için icra takibi!

Ev sahibi ile kiracı arasında ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu hükümlerine göre kiracının tahliyesi istenirken bazı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının tahliyesi için icra takibi nasıl gerçekleşir?

Sapanca Gölü'nde kuraklık alarmı!

Haziran ayı başında yağan etkili yağışlara rağmen su seviyesi düşmeye devam eden Sapanca Gölü'nde 10 ay önce ve bugün çekilen fotoğraflara bakıldığında, sorunun hangi boyutta olduğu görülebiliyor.

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.

Eve icra gelir mi 2014?

Borçlu bir kimsenin, borcunu alacaklıya ödememesi halinde alacaklı dava açabiliyor. Yargıtay Kararı kapsamında eve icra konusu ele alınıyor. Eve icra gelir mi 2014? Eve haciz gelince ne yapılır..

Aydın Yılmazer: Sapanca'da Roman vatandaşlar için 115 konut inşa edilecek!

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya gelerek Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirmede bulundu. Yılmazer ilçe genelinde Romanlar için 115 konut yapılacağını söyledi

Sapanca'ya 7 yıldızlı otel!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Mustafa Büyük: Sapanca, turizm destinasyonu haline geliyor!

Son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği, adını Sapanca Gölü'nden alan ilçede Arap yatırımcıların 7 yıldızlı otel inşa edeceği Hazine'ye ait arazinin tahsisi için protokol imzalandı.

Sapanca Hills icra satışı Haberi

Sapanca Hills icra satışı

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'ndeki  Sapanca Hills turistik tesisi 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan turistik tesis için ilk ihale tarihi 7 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Özellikleri : Taşınmaz etrafında içinde yüzme havuzu ve lüks meskenlerin bulunduğu siteler yer almakta, en yakın siteye 40 m mesafede,batı ve kuzeyindeki Bağ Sokağa cepheli,doğu,batı ve kuzey cepheleri dağ ve göl manzaralı,güneyi ise dağ manzaralıdır.Eğimli bir arazi yapısına sahip, tüm belediye ve alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.Kuş uçuşu mesafyle taşınmaz, Sapanca -İzmit karayoluna 470m, TEM oto yoluna 1650m,Sapanca Gölüne 1720m, Kaymakamlık ve Adliye Sarayına 5750m, ilçe merkezine- çarşıya 6100m mesafededir.Sakinliği, yeşilliği ve göle yakın olmasından dolayı dinlenmek için tercih edilen bir bölgede kalmaktadır.

Dava konusu taşınmazın...