11 / 05 / 2024

Saran Grubuotelleri

Saran Grubuotelleri

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Türkiye de zincirleme krize girecek ülkeler listesine girdi! Tehlike git gide yaklaşıyor

Dünyayı çepeçevre saran ekonomik sarsıntı gelişmekte olan ülkelerin zincirleme şekilde krize girmesine neden olacak uyarısı yapıldı. Türkiye'de temerrüde giren ülkeler listesinde yer alıyor. Peki uzmanlar ne diyor bizi neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Dazzle Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dazzle Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Çağlar Saran tarafından kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

MTK Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

MTK Grup Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Murat Balkuv ve Mengü Saran tarafından kuruldu.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...

Saran Grubuotelleri Haberi

Saran Grubuotelleri

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi. Dalmaçya kıyılarındaki Split, UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alıyor. 2006 yılında 85 milyon Avro'luk ek yatırımla yeniden inşa edilen 5 yıldızlı otel kompleksi içinde, 8-30 metre arasında 75 yatın barınabileceği bir marina bulunuyor. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, geniş spor tesisleriyle de dikkat çeken yatının için, "Biz ilk günden beri Türk spor ekonomisini, spor sektörünü, Avrupa'ya ve dünyaya entegre etme motivasyonuyla hareket ettik" diye konuştu. 


Sami...