04 / 05 / 2024

sarıçam yapı ruhsatı

sarıçam yapı ruhsatı

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı MHP'li Bilal Uludağ, Belediye Meclisi'nde İncirlik Üssü'ne inip kalkan uçakların uçuş güvenliği ile ilgili olarak 'Mania' konusunda bilgi verdi.

Adana Sarıçam’a ucuz konut müjdesi! İşte TOKİ Adana Sarıçam 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Sarıçam 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Sarıçam 2022 ucuz konut projesi...

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 820 konut!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam 953 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam 802 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Adana Sarıçam Buruk 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Adana Sarıçam Buruk 2019 kura tarihi 2019...

TOKİ Adana Sarıçam kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği 110 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam’daki 283 konuta 601 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sarıçam'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

sarıçam yapı ruhsatı Haberi

sarıçam yapı ruhsatı

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı MHP'li Bilal Uludağ, Belediye Meclisi'nde İncirlik Üssü'ne inip kalkan uçakların uçuş güvenliği ile ilgili olarak 'Mania' konusunda bilgi verdi.  Uludağ, İncirlik Üssü nedeniyle ilçede bazı mahallelerde Mania sorunu görüldüğünü belirterek, "İlgili yapı ruhsatları Üs Komutanlığı'na sorularak verilmektedir. Aksi durumda inşaat yapımına müsaade edilememektedir" dedi.


Başkan Uludağ, 29 Mart 2009 tarihinde tüzel kişiliği kaldırılan İncirlik Belediyesi ve ona bağlı olan 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın Sarıçam Belediyesi sınırlarına katıldığını hatırlattı. Uludağ, bu tarihten itibaren uçakların uçuş güvenliği ile ilgili bina yüksekliiklerini düzenleyen 'Mania sınırı' konusunun kendilerini ilgilendiren bir konu haline geldiğini, geçmişte Mania planlarına dikkat edilmemesi nedeniyle sorunlar yaşandığını belirterek şöyle dedi:


BELEDİYELER İMAR PLANINA İŞLEMEMİŞ

"Halen yürürlükte olan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 9.10.2013 tarih ve 258 sayılı...