29 / 05 / 2024

Sarıçamlar Turizm iletişim

Sarıçamlar Turizm iletişim

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi'nde kuruldu.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim!

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 13 07 olarak belirlendi.

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da bulunan projede 3 bin adet daire yer alıyor. İlimtepe Konutları Adana iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Aksoy Sarıyer projesi iletişim!

Aksoy Sarıyer projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0256) 856 49 39 olarak belirlendi. Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası'nda Sarıyer İlçe'si Tarabya'da yükselecek.

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Sky Tower Hotel'de sezonlar mavi, kırmızı, sarı ve beyaz dönem şeklinde isimlendiriliyor. Projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri...

Sarıçamlar Turizm iletişim Haberi

Sarıçamlar Turizm iletişim

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi,...