19 / 05 / 2024

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi'nde kuruldu.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Huan Yu Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baohan Su tarafından kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Çınar tarafından kuruldu. 

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Goldenatrips Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Goldenatrips Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Wahab ve Ümit    Korutürk ortaklığında kuruldu. 

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ard Organizasyon Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköyi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Abdulkadir    Beykoz  ve Fikret Acar ortaklığında kuruldu.

Albucan Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Albucan Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli İle A.H.Hasan Al-Jafı ve Cankut Yakıcı ortaklığında kuruldu. 

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi,...