29 / 04 / 2024

Sarıyer Armutlu kaçak yapı

Sarıyer Armutlu kaçak yapı

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde itirazlar reddedildi. Bölgedeki yapıların yüzde 65'i kaçak olarak belirlendi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Diyarbakır surlarının çevresindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır surlarının bulunduğu alanda kaçak binaların yıkılması için başlatılan çalışmalarda 5. etaba gelindi.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Sarıyer Armutlu kaçak yapı Haberi

Sarıyer Armutlu kaçak yapı

Bakanlar Kurulu'nun tekrar riskli alan ilan ettiği Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinin yaptığı itirazlar reddedildi. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, "Yapıların yüzde 65'i kaçak" dedi.


Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinin Bakanlar Kurulu'nun bölgeyi "riskli alan" ilan etmesine yaptıkları itiraz reddedildi. 


İstanbul'un "gecekondu bölgesi" olarak bilinen ve çoğunluğu tapusuz araziler üzerine inşa edilmiş binalardan oluşan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Bakanlar Kurulu tarafından ikinci kez "riskli alan" ilan edildi. 


Hazine, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Milli Savmama Bakanlığı mülkiyetindeki arazilere inşa edilen mahalle için, Baltalimam Mahallesi'ni de kapsayan bir kentsel dönüşüm planı yapıldı. Plana göre, Boğaz manzaralı araziye TOKİ tarafından konut yapılacak. 


Plana itiraz ettiler 

Fatih Sultan Melımet Mahallesi'nde oturan 4 bin 35 vatandaş, Bakanlar Kurulu'nun "riskli alan" kararma itiraz etti. Çevre ve...