06 / 05 / 2024

Saros körfezinde otel fiyatları

Saros körfezinde otel fiyatları

Saros körfezinde kiralık ev ve otel fiyatları tavan yaptı, Enez sahilinde satılık evler ise bir yıl içinde yüzde yüz kazandırdı.

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde flaş gelişme! Danıştay itirazı reddetti!

Marmaris Kızılbük'te otel-devremülk projesini sürdüren Sinpaş ve Kızılbük G.Y.O'nun, "ÇED gerekli değildir" kararının iptali için yürütmeyi durdurma istekleri kabul edilmedi...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Saros körfezinde otel fiyatları Haberi

Saros körfezinde otel fiyatları

Sıcak havalar bir türlü gelmemesine rağmen Saros körfezinde kiralık ev ve otel fiyatları tavan yaptı. Kiralık ev fiyatları 150 liradan başlayıp 300 liraya kadar çıkarken, otel fiyatları da 150 liradan başlıyor. Bayram tatilinde fiyatların 2'ye katlanacağını belirten ev sahiplerinin bir çoğu evlerini kiraya vererek kazandıkları para ile Ege'ye tatile gidiyor. Kiralık evler ne kadar? Haziran ayı sonu olmasına ve havaların yağışlı gitmesine rağmen Saros körfezinde yazlık kiraları aldı başını gidiyor. Günlük kiraların 150 liradan başladığı ve 300 liraya kadar çıktığı Enez ve Erikli'de fiyatların bayram tatili ve sonrasında 2'ye katlanacağı belirtildi. Yazlık evlerin kiralarının diğer bölgelere göre yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, " Ege bölgesine geçtiğinizde ev kiraları daha düşük. Nedense Saros körfezinde kiralar her yıl yükseliyor" dediler. Kiralık evler...