07 / 05 / 2024

satılık emlak fiyatları 2018

satılık emlak fiyatları 2018

2018 yılında Türkiye'de en çok kazandıran ilçe Menderes oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu “2014’te göreve geldiğimizde ‘Bir koyan beş alacak’ dedik. Veriler sözümüzün doğruluğunu kanıtladı” diye konuştu.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Semt Bahçekent satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi Hayat Parka komşu konumda inşa ediliyor. Semt Bahçekent satılık daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor.

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Tual Bahçekent satılık ev fiyatları!

Toplam 1.730 daire ve 186 ticari üniteden meydana gelen Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Tual Bahçekent satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları 328 bin liradan başlıyor. Projenin Temmuz 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

İstanbul Esenler'de Havaalanı Mahallesi'nde 56 bin 841 metrekare alanda inşa edilen Esenler Emlak Konutları, Mayıs ayında teslim edilecek. İşte Esenler Emlak Konutları satılık ev fiyatları...

satılık emlak fiyatları 2018 Haberi

satılık emlak fiyatları 2018

2018 verilerine göre beş büyük ilde satılık emlak fiyatları, ortalama yüzde 10 artış gösterdi. Emlakta en çok kazandıran ilçe, yüzde 40’la İzmir-Menderes oldu.

Menderes’i yüzde 37’yle Bursa-İznik ve yüzde 32’yle Antalya-Aksu takip etti. Aydın ise, Amasya’nın ardından yüzde 24’le en çok kazandıran il oldu.

Satılık konut fiyatlarında ise İzmir ve Antalya’da yüzde 12, Bursa’da yüzde 10, Ankara’da da yüzde 8 artış yaşandı.

''İlkleri başardık''

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Göreve gelgiğimiz 2014 yılından bu yana bir çok ilki ve dev projeyi hayata geçirip herkesin parmakla gösterdiği bir ilçe olduk. ‘Menderes’e bir koyan beş kazanacak’ demiştik. Bu sözümüzün ne kadar doğru olduğunu veriler gösteriyor. İzmir’in parlayan yıldızı haline getirdiğimiz Menderes’imizin gelişimine ve değişimine katkı koymaya...